CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lauantai 6. lokakuuta 2012

Sara: Ajatuksia

Lähden tässä heti alkuun kommentoimaan Sannan postausta (jonka voitte käydä lukemassa TÄÄLTÄ)

Sanna kirjoittaa "Sitten toinen eli M. Siihen pitäis taas ottaa viimesen kerran yhteyttä joskus tässä kuussa ja sanoa että se on joko tai. Eikä mitään eipäs juupas leikkejä. Saman päätöksen on joutunut tekemään myös SARA ja uskoisin että elämä on sen jälkeen asteen helpompaa kun ei tarvitse enää miettiä."

Pitää aivan paikkansa, kun asiat loksahtavat vihdoin omille "urilleen" ja paikoilleen tulee helpottava olo, kun ei tarvitse enää miettiä ketään tai mitään. Mä olen sellainen ihminen joka miettii paljon asioita päässäni ja ehkä vähän liikaakin. Uskon, että me kaikki naiset ollaan sellaisia jotka miettivät ihmissuhdekuvioita paljon eri kantilta ja niitä pyöritetään ja mietitään ja puidaan parhaan ystävän kanssa. Lopuksi, kun on tarpeeksi asioita pohdittu alkaa selviämään asioita ja kokonaiskuva hahmottumaan. Esim. Juurikin tämä Mikko tapaus, jota pohdimme Sannan kanssa, ehkä ihan liikaakin. Välillä jopa mietin, että olemmeko ihan hulluja, kun jaksamme jauhaa yhdestä ihmisestä niin paljon vaikka mitään ei edes ollut tapahtunut. Hyvin saatoimme 2-3h jaksaa höpöttää samasta asiasta :D

No nyt, kun kuviolle tuli vihdoin loppu tilanne on huojentunut ja helpottunut. Ei olis enää jaksanutkaan samaaa asiaa pohtia ja jauhaa. Nyt voi elää päiväkerrallaan ja katsoa mitä elämä tuo tullessaan ;)

Näin on käynyt kaikkien miehieni suhteen sama juttu. Niistä on vaan niin kiva juoruta ystävän kanssa kehen luottaa ja kenen neuvoihin voi luottaa. Tietää, että saa neuvoja ja muutenkin "ajatukset tehjennettyä" :D Sama asia koskee myös erästä ihastustani joka on potenssiin 10 000 kertaa vaikeampi tapaus kuin tämä Mikko. Ja   johon edelleen tunnen tunteita, vaikka suhteemme ei voisi ikinä toimia. Herra X myöhemmin lisää.

XOXO
Sara

0 kommenttia: